Where’s My Water fyller ett år

Jag är en av alla som helt och hållet fastnat för Disneys mobilpussellir Where’s My Water. Spelet som går ut på att låta den fåfänge krokodilen Swampy få sig ett bad har visat sig vara en succé utan dess like. I dag så fyller Where’s My Water och Swampy ett år och det firar Disney att släppa ett gäng nya banor.

Where’s My Water har sålts i  över 100 miljoner exemplar och var även den app som fick äran att bli den 25 000 000 000 nedladdade appen på Appstore. Ja, det är sant. Det har laddats ner över 25 miljarder appar genom åren på Appstore.

Disney är inte dumma. Nu har man börjat producera en tecknad serie med Swampy i huvudrollen. Snart kan vi också få se gosedjur från spelet i leksaksaffärerna, så tänk på att har du en bra spelidé så finns det pengar att tjäna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.