Snart landar 80 nya monster i Pokémon GO

Ny speluppdatering introducerar Pokémon-figurer från spelen Pokémon Gold och Pokémon Silver, samt uppdaterade spelmöten, evolutionsmöjligheter, nya bär och fler avatarföremål

Pokémon GO-skaparna Niantic presenterade i dag 80 Pokémon-figurer som kommer att börja dyka upp i spelet senare den här veckan. Här återfinns bland annat flera Pokémon som först dök upp i Pokémon Gold och Pokémon Silver, till exempel Chikorita, Cyndaquil och Totodile.

Förutom figurerna som inte förekommit i Pokémon GO tidigare kommer uppdateringen även att innehålla flera nyheter i spelets upplägg – till exempel ny mötesdynamik, nya evolutionsalternativ, två nya bär och utökade möjligheter att välja kläder och tillbehör till tränaravatarerna.

– Det här är en stor dag för Pokémon GO – vi välkomnar fler Pokémon och bygger vidare på funktionerna från det tidigare spelupplägget så att det blir ännu roligare för alla tränare världen över. Pokémon GO är en spelupplevelse vi kommer att fortsätta utveckla på nya, spännande sätt i många år framöver, säger John Hanke, grundare och VD för Niantic, Inc

Nya sorters godis

I och med den senaste Pokémon GO-uppdateringen kommer spelarna ha möjlighet att använda nya evolutionsalternativ för att förvandla sina Pokémon till sådana som först upptäcktes i Johto-regionen från Silver- och Gold-spelen. När tränare fångar Pokémon kan de använda två nya bär: Nanab, som gör Pokémon långsammare, och Pinap, som fördubblar mängden Candy man får om nästa infångningsförsök lyckas.

Tränarna kommer också att kunna välja fler kläder och accessoarer till sina avatarer – till exempel nya hattar och kepsar, tröjor och byxor. Ytterligare tillbehör kommer dessutom att kunna köpas från Pokémon GO-shoppen i spelet.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.