Wii U ute den 30 november

Väntan är över. Dags att pusta ut. Idag kom beskedet: Wii U kommer att släppas i Europa den 30 november.

Till råga på det så avslöjades också att det kommer släppas två olika bundles, ett Basic Pack och ett Premium Pack. Skillnaden mellan dessa är att Basic kommer med en 8GB hårddisk medan Premium kommer med en 32GB hårddisk, två storlekar som man i sin tur kan ifrågasätta när PS3 och 360 numera går att köpa med hårddiskar på 250GB och uppåt. Med endast 8GB eller 32GB kommer man inte långt om man är glad för att tanka spel och DLC från den digitala marknaden. Premium kommer dock även med en hållare för konsolen samt spelet Nintendo Land.

Det har också avslöjats en del titlar som kommer att släppas till Wii U. Från Nintendo själva kommer vi att se Nintendo Land och New Super Mario Bros. U. Från andra utvecklare kommer vi att se spel som FIFA 13, Call of Duty: Black Ops II, ZombiU, Rayman Legends, Monster Hunter 3 Ultimare och Bayonetta 2. Inget officiellt pris har avslöjats för konsolen i Sverige, men i USA – där den kommer att släppas lite tidigare, den 18 november – så kommer priset att ligga på $299 vilket motsvarar ungefär 2000:-. Stor risk för en ganska billig lanseringskostnad, alltså!

Mer info på Nintendos hemsida

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.