Roadtrip med Tarantinotendenser

Den franska indiestudion DigixArt har stolt utannonserat sitt kommande Road 96, med släpp den 16 augusti. Om du äger en Switch eller PC, med Steam, GOG eller Epic Game Store, kan du plocka upp spelet för ca 200 kr. Road 96 kommer även vara en del av Hitchhiker bundle, tillsammans med ett soundtrack med nio olika artister. Det ingår även en eBok med olika berättelser som utspelar sig tio år innan själva spelet. Hitchhiker Bundle landar på ca 300 kr.

Road 96 representerar det mest ambitiösa projektet från DigixArt, lett av en veteran i form av Yoan Fanise (Valiant Hearts, Memories Retold) och kommer erbjuda spelare ett konstant föränderligt och story-fokuserat äventyr, inspirerat av Tarantino, Coen-bröderna och Bong Joon-ho.

Under den senaste Steam Next Fest fuck utvecklarteamet svara på lite frågor i en Q&A med communityt. En demo för Road 96 var tillgänglig och mottags väldigt gott.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.