Wonder Woman får eget spel under 2022

Äntligen är det dags för Wonder Woman att spela huvudrollen i ett helt eget spel. Det är studion Monolith Productions, tillsammans med Warner Bros. Games och DC, som kommer att ge oss ett sandlådespel som endast erbjuder en single player-story. Spelaren tar helt enkelt rollen som Diana of Themyscira och uppdraget blir att förena Amazoerna med den övriga, moderna världen. Under spelets gång knyts starka band både till fiender och vänner och det är i den balansgången som Dianas ledarskap växer fram.

Spelet har bland annat lånat Nemesis Systemet från studions tidigare Shadow of Mordor-spel, vilket lär innebära att alla beslut du fattar får stor betydelse för hur spelet utvecklar sig.

Inget släppdatum är satt ännu, men vi kommer högst troligt få mer information under den närmsta tiden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.