World of Tanks rullar ut i virtuell verklighet

Studion Wargaming har slagit sina påsar ihop med  VRTech och bildat Neurogaming, en avdelning för utveckling av VR-material. Det nya bolagets första uppgift blir att utveckla en VR version av online-shootern World of Tanks. Spelet World of Tanks VR kommer att bli ett så kallat location-based VR-spel, vilket innebär att det kommer att kunna spelas i lokaler utrustade med VR-hårdvara. Oculus och Vive-ägare kommer med andra ord troligen inte att få tillgång till World of Tanks VR direkt från start.

Det är i dagsläget oklart om vi kommer att få se lokaler anpassade för World of Tanks VR i Sverige. Personligen håller jag tummarna för att så blir fallet. Hur coolt hade det inte varit att få ratta runt en gammal Strv 103 på slagfältet i virtuell verklighet?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.