World of Tanks rullar ut i virtuell verklighet

Studion Wargaming har slagit sina påsar ihop med  VRTech och bildat Neurogaming, en avdelning för utveckling av VR-material. Det nya bolagets första uppgift blir att utveckla en VR version av online-shootern World of Tanks. Spelet World of Tanks VR kommer att bli ett så kallat location-based VR-spel, vilket innebär att det kommer att kunna spelas i lokaler utrustade med VR-hårdvara. Oculus och Vive-ägare kommer med andra ord troligen inte att få tillgång till World of Tanks VR direkt från start.

Det är i dagsläget oklart om vi kommer att få se lokaler anpassade för World of Tanks VR i Sverige. Personligen håller jag tummarna för att så blir fallet. Hur coolt hade det inte varit att få ratta runt en gammal Strv 103 på slagfältet i virtuell verklighet?

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.