World Plays ESO drog bland annat in 4 miljoner antiquities

Över en miljon nya karaktärer skapades, varav majoriteten var high elf sorcerors.

Under sommaren hade Bethesda och Zenimax Online Studios en litet event, The World Plays ESO, för streamers, influencers och kollektivet i helhet för deras onlinerollspel The Elder Scrolls Online i vilket spelare uppmanades att titta på sändningar för specifika Twitch drops och vinster. Syftet med spektaklet var att visa spelare, särskilt de oinitierade, hur otroligt mycket det finns att göra i The Elder Scrolls Online – något jag uttryckt i flera av recensionerna av de senaste expansionerna.

Äventyrare som under sommaren spelar The Elder Scrolls Online har bidragit till dessa otroliga siffror! Mer än en miljon nya karaktärer, miljarder dräpta monster och hutlöst mycket potions är bara en liten del av den data spelare genererat under de två månader händelsen varade. Särskilt imponerande i mina ögon var antalet antiquities spelarna genomförde, då dessa både tar tid och kräver lite tur. Den intressanta frågan är dock hur många spel och tillägg Bethesda lyckades kränga tack vare eventet. Eller hur många nya prenumeranter som skrev in sig på ESO Plus.

Hur som är The Elder Scrolls Online ett onlinerollspel jag varmt kan rekommendera, både för spelare som vill ha något storslaget som är gratis, men även prenumerationen som ger otroligt mycket mervärde då det ger tillgång till alla DLC. Upptäcker du att du gillar spelet är expansionerna fantastiska tillskott. Var bara beredd på att uppslukad av spelet.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.