Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family samlar vänner och familj i ett konto

Xbox lanserar nu sitt abonnemang Game Pass Friends & Family i Sverige. Tjänsten riktar sig till den spelande familjen eller kompisgänget och innebär att upp till fem vänner och familjemedlemmar tillsammans kan dela ett Game Pass Ultimate.

Tanken är att medlemskapet skall göra det enklare att spela Game Pass-spel med vänner och familj på konsol, PC och i molnet. Du kan nu alltså spela på flera enheter samtidigt och till och med spela samma spel som syskonen eller föräldrarna i rummet bredvid, samtidigt. Du kan lägga till upp till fyra personer i ditt medlemskap, alla med sin egen unika access till Xbox Game Pass Ultimate-spel.

Men det finns dock lite att tänka på när du skapar ditt nya abonnemang. Du kan till exempel endast dela detta medlemskap med personer bosatta i samma land som du. När du tecknar detta medlemskap omvandlas den tid som återstår på ditt förra medlemskap det nya, baserat på det gamla medlemskapets penningvärde. Exempelvis kommer en hel månad med Ultimate att konverteras till 18 dagars medlemskap för denna plan. På så sätt kommer du inte att förlora något av det återstående värdet på ditt befintliga abonnemang. Konverteringen är slutgiltig och användare måste vänta på att deras nya medlemskap upphör innan de återgår till ett tidigare medlemskap.

Du kan läsa mer om Game Pass Friends & Family här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.