Xûr retas bra han

Äntligen fredag! Den här helgen säljer Xûr handskarna No Backup Plans för titans, hjälmen ATS/8 Arachnid för hunters, kappan Heart of the Praxis Fire för warlocks och exotic engrams för hjälmar. Helgens vapen är det bespottade hagelgeväret Universal Remote. Dessvärre har han inget ammo, men det borde inte vara något problem då alla lär ha bunkrat upp på det förra helgen.

Jag tycker inte om Xûr idag då han för första gången säljer Heart of the Praxis Fire, som jag har sökt i månader. Varje vecka har jag spelar Nightfall på flera karaktärer i hopp om att den ska droppa. Varje vecka har jag raidat i tron att den ska droppa från Crota. Jag har kollat varje kista jag hittar ifall den skulle råka finnas där i. Jag har bunkrat upp på hundratals motes of light för att kunna köpa exotic body engrams från honom och hoppats på att den ska droppa (vilket den till slut gjorde förra helgen när jag köpte åtta stycken – första gången han sålde sådana engrams på 4 månader). Jag har klockat över 12 dygns speltid bara på min warlock, men inte fått den. Men nu, idag, efter fem månader, det vill säga tjugofem helger, säljer han den.

Jäkla as.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.