Yakuza 5 Remastered ute nu

Det är goda tider för en japansk gangster

Den ommastrade trilogin Yakuza 3, 4 och 5 får nu sin avslutande del; Yakuza 5 Remastered finns nu tillgänglig på PlayStayion Store. De som köpte kollektionen innan den var komplett kan hämta den nu via DLC-menyn i sitt PS4-bibliotek. För de som väntat på en fysisk release är väntan över: Day One Edition av The Yakuza Remastered Collection kan ni hitta här.

Denna ommastrade Yakuza-trilogi är lite mer än den typiska remastern (den ger alltså skäl för sitt namn). På det visuella planet är hoppet från en upplösning på 720p och bilduppdatering på 30 per sekund, till det betydligt rimligare och modernare 1080p och 60 bildrutor. Spelen är dessutom omarbetade ner på manusnivå, med flera reviderade och omskrivna delar i den västerländska lokaliseringen. Även minispelen är fler (exempelvis i Yakuza 3) och flera funktioner har lagts till för att öka livskvaliteten i samtliga titlar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.