Hugg dina vänner i ryggen i Thief Town

Med vänner som dessa behöver man inga fiender

Thief Town är en western-temad katt-råtta-lek för upp till fyra spelare. Spelarna ska dölja sig för varandra bland NPC:er och försöka hugga varandra i ryggen. Thief Town har flera spellägen och föremål, bland andra pistoler, sprängmedel, rökbomber och sandstormar.

Thief Town är utvecklat av Rude Ghost och släpps av Skymap Games. Det finns även tillgängligt på Steam och PlayStation 4 med ett riktpris på 7,99 dollar. Switch-versionen kommer förutom de portabla fördelarna även med SPOOKY TOWN-uppdateringen.

Intressant är att Thief Town bara går att spela på en och samma maskin, oavsett plattform. Couch Deathmatch är det som gäller alltså. För ett spel som varit på Steam sedan 2013 är det rätt så unikt, och en egenhet som passar Switchen som hand i handske.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.