En busslast godis till Overwatch – om ni hade missat det

Blizzard har gjort en vana att med jämna mellanrum släppa en kortfilm som ger oss lite mer back story om de olika hjältarna vi tar rollen som i deras hutlöst populära hero shooter Overwatch. I dagarna har de dragit i högväxeln med inte bara en ny karta, utan även en kortfilm relaterad till sagda karta,. Det märks att det inte lagts lika mycket tid på The Plan, då den visuella biten snarare ser ut som ett välarbetat SMF-projekt än deras andra kortfilmer som snarare ser ut som ”Pixarfilmer”. En ny ”officiell” kortfilm har dock släppts också, denna gången om Mei. Vi har även fått en hel del justeringar till Mercy, D.Va och Reindardt som kan testas på i PTR just nu.

  • The Plan är en kortfilm om Junkrat och Roadhog, som blivit utkastade från Junkertown, då drottningen av etablissemanget inte tolererar några galenskaper som leder till sveda, värk och brinnande rester. Självklart känner sig den frenetiske skräpråttan oförättad och tänker till varje pris ta sig tillbaka in. Roadhog, den misstänkte Kiwin och tysta livvakten, följer bara med på Junkrats spretiga tankebanor.
  • Ovanstående kortfilm är en cinematisk introduktion till den nya kartan som snart kommer till Overwatch. Det är en eskortkarta som låter oss pusha den lootbeklädda payloaden till drottningen för att utföra Junkrats plan.
  • Rise and Shine är den nya kortfilmen som ger oss insikt i vad Mei var med om innan hon återslöt sig till Overwatch efter Winstons massutskick. Hon är lika quirky som vanligt och med ett barns entusiasm ger hon sig i kast med att fortsätta sitt arbete på annan ort.
  • Justeringar i PTR till D.Va, Reinhardt och Mercy. D.Va kommer kunna skjuta missiler med sin E-ability, Reinhardt kan se sig omkring när han har skölden uppe och Mercy har fått en omdesign i samma klass som Symmetra. Hoppa ut och ta en titt!
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.