Information om EA SPORTS NHL 18 har anlänt

Grattis alla hockeyfans, EA har precis gått ut med smaskig info angående NHL 18!

Inte nog med att den legendariska Edmonton Oilers-stjärnan Connor McDavid ska låta sin vackra anlete pryda spelets framsida utan du kan även registrera dig för att vara med i den öppna betan på https://www.easports.com/se/nhl/beta.

Själva gameplayet har gjorts om ganska drastiskt för att ge spelaren mer kontroll i denna inkarnation av NHL. Bland det nya kommer det finnas:

  • Ny Creative Attack Skill – Du som spelare kommer ha mer kontroll för att utföra offensiva och defensiva manövrar som kan vända på matchen till din fördel.
  • Omgjord A.I – Dina A.I-kontrollerade medspelare kommer nu göra mer taktiska och strategiska val baserat på alla de olika situationer som kan uppstå på plan. Utvecklarna har också satsat mycket på just spelets A.I för att ge en ökad känsla av realism.
  • NHL THREES – Nytt för NHL-serien är 3v3 matcher. Dessa kommer spelas med en mer arkadaktig känsla. Det handlar alltså kort och gott om snabba matcher, snabba beslut och ett allmänt högre tempo! Lär vara favoritläget när du sitter med några polare och vill ha lite omväxling i sättet ni spelar hockeyspel på!
  • Nya Expansion Draft System – För att du enklare ska hitta spelare att spela mot eller med så kommer NHL erbjuda ett nytt sätt att leta upp onlinematcher på. Det handlar om att göra det så enkelt och smidigt som det bara går för dig som spelare där krångliga menyer och allt som vi spelare ogillar ska slopas för ett mer direkt system. Det ska vara lätt att hitta spelare världen över som delar din passion för hockey!

Själva betan drar igång 25 juli, spelet kommer släppas 15 september för Playstation 4 och Xbox One. Spana in trailern för lite gameplay och vidare information.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.