Crusaders of Light släpps till mobila enheter under juli

Om du har suktat efter ett redigt MMORPG att kunna spela på din surfplatta eller mobil så behöver du inte titta längre än till juli månad! Då släpps nämligen Crusaders of Light, ett storskaligt rollspel utvecklat av NetEase Games. Skulle det vara så att du tvekar vid tanken ”mobil” och ”MMORPG” så känns det ändå som att det här verkar vara rätt så seriöst.

Utöver 300 timmar värt av gameplay (vi får väl se lite) så utlovas även episka 40-manna raider, en öppen och expansvi spelvärld samt minst lika quests som WoW har pixlar. Själva spelet är även gratis även om det självfallet tillkommer ingame-köp som kan göras. Detta ska dock inte vara något man tvunget måste betala för, utan mer för att de som är villiga att slänga fram lite sluring ska få något för det.

Skulle det här vara något för dig så spana in trailern. Där finns även mer information om hur du kan registrera dig för spelet och så vidare!

Crusaders of Light släpps till App store 13 juli, 20 juli till Google Play och under sommaren till Facebook Gameroom.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.