Köp Overwatch GotY Edition och få en massa extra godis!

Med mer än 30 miljoner spelare är Overwatch en av de största onlinespelen idag. Med över hundra(!) Game of the Year-nomineringar. I samband med en digital utgåva som släpptes i Maj släpps även en fysisk utgåva av GotY Edition den 28:e Juli.

Utöver själva huvudspelet med alla hjältar, kartor och alternativ får vi även ett gäng digitala extrasaker till lite andra spel från Blizzard.

Overwatch – 10 bonus loot boxes

Med en lagom trevlig start får du starta din karriär i Overwatch med 10 loot boxes, alla med slumpmässiga föremål som du kan använda för att skräddarsy dina karaktärer. Loot boxes innehåller en blandning av skins, emotes, victory poses, voice lines, sprays och highlight intros, samt in-game credits som du kan köpa mer saker för. Dubbletter ger också pengar så du snabbare kan skaffa det du vill ha.

Overwatch – Origins-skins

Var exklusiv med de särskilda skins som ingår i GotY Edition, där du kan ge bl.a. Reaper och Soldier 76 skins som avspeglar deras förflutna. Du får även den vegetativa Overgrown Bastion, Security Chief Pharah och Slipstream Tracer, det absolut snyggaste skinnet till henne om du frågar mig.

Diablo III – Mercy’s Wings

Förinta horder av demoner i High Heavens och Burning Hells i stil. Med Mercys vingar får du ett lite udda par av ryggflaxare som sticker ut från spelets tidigare sortiment.

World of Warcraft – Baby Winston Pet

Söt och supersmart – med Baby Winston som husdjur i WoW får du inte bara ett gulligt sällskap, men öven en del intellektuella diskussioner på din resa genom Azeroth (okej, Baby Winston kan inte prata, men han är fortfarande ett förtjusande sällskap).

Heroes of the Storm – Tracer

Hoppa in i Nexus med Tracer, som är lika ihärdig och effektiv här som i Overwatch. Du kan testa Heroes of the Storm gratis via Battle.net.

StarCraft II + Hearthstone – Porträtt och kortomslag

Med porträtt av Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, och Soldier 76 kan du lyxa till tillvaron när du banar väg i Koprulu Sector. Du kan även ge dig in i stridigheter i Hearthstone med kortomslag som rockar ett Overwatch-tema.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.