Little Nightmares får gratis speldemo och ett nytt DLC

Skräckäventyret Little Nightmares som släpptes i våras fick fin kritik för sitt upplägg. Nu har utgivaren Bandai och utvecklaren Tarsier Studios passat på att bjuda lite extra på härligheten – genom ett gratis speldemo och ett nytt DLC.

The Hideaway ska  spelets huvudkaraktär Six rädda ett gäng Nomes för att ta sig ur The Maw – en värld befolkad av onda själar som helst vill sätta labbarna på Six. Den demoversionen finns tillgänglig nu på Playstation Network och XboxLive.

Till sist kommer det tredje och sista DLC-paketet The Secrets of the Maw att lanseras i februari nästa år. Mer om det senare när mer information finns tillgänglig.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com