Slåss mot tiden i The Evil Within 2

Ondska, mörker och ond bråd död. Ett underbart sätt att fira den kusligaste av högtider. The Evil Within 2 hälsar dock på aningen tidigare än så och vad vi sett än så länge är det muterade människor, psykopater med eldkastare och extremt olycksbådande prästfigurer vi har att vänta oss. Preliminärt verkar skräcken vara väldigt tydligt blandad med action, en mix som vissa gillar och andra hatar. Av trailern att döma så är det dock mer än nog med kusligheter för alla.

The Evil Within 2 släpps Fredagen den 13’e Oktober.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas.
Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com