Thunderful utvecklar ett nytt spel i samarbete med LEGO

Svenska Thunderful avslöjar nu att de tillsammans med LEGO Group har ett nytt, kreativt äventyrsspel på gång. LEGO Bricktales produceras av studion Clockstone, kända för bland annat Bridge Constructor.

I LEGO Bricktales får vi färdas genom en rad Lego-världar med olika teman och olika utmaningar. Spelet lovar att locka fram spelarens kreativa ådra då det gäller att bygga sina egna lösningar på de pussel som man ställs inför. I trailern kan vi se att varje utmaning kan ha flera lösningar och det gäller helt enkelt att skapa det perfekta bygget för uppgiften.

Spelet har varit under utveckling i mer än två år och releasen tycks vara satt till någon gång under 2022, men något närmare datum är inte spikat. Vi vet inte heller till vilka plattformar som är aktuella för LEGO Bricktales, men spelets utformning gör att det ser helt perfekt ut för Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.