14 minuters inblick i Cyberpunk 2077

En sammanfattning av mekaniken och funktionerna i Cyberpunk 2077. Är du riktigt hajpad vill du nog se frågestunden också.
En sammanfattning av vad som visades på E3 och Gamescom 2019.

Det var länge sedan vi fick några allmänna gameplayklipp på Cyberpunk 2077. Nu är det äntligen här, en inblick i Cyberpunk 2077 som bygger på samma presentation CD Projekt Red visade på Gamescom och E3 i år. I klippet ser vi framförallt hur två olika versioner av huvudpersonen V kan tackla samma uppdrag. Valfriheten för spelare är ganska stor bara i detta enskilda uppdrag som dessutom har flera ingångspunkter.

Vi kan även starkt rekommendera att kika på klippet nedanför också som är en frågestund. Klippet är på över en timme så bänka dig med en kaffe eller dylikt och absorbera informationen.

Cyberpunk 2077 släpps den 16 april 2020 till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.