3DS och Wii U får sju nya spel

Du läste rätt.

Utvecklaren Jerrel Dulay har utannonserat att man kommer att släppa sju titlar till 3DS eller Wii U under 2022. Samtliga sju är en del i Silver Falls-serien, som utspelar sig i staden med samma namn och har redan två tidigare delar ute på 3DS. Själva utannonseringen kan du läsa tillsammans med aktuella uppdateringar på spelseriens Twitter.

Dulay talar klarspråk inför kameran; dessa sju titlar innebär mycket hårt arbete att få ut genom dörren innan plattformarna stängs. Han tackar samtidigt för stödet från hängivna fans och menar att det är värt ansträngningen.

Dulays hängivelse till eShopernas stängning ställer sig i tydlig kontrast till Otygura Games, som i början av månaden avbröt utvecklingen av rogue-äventyret Dream-Prison Wanderer till Nintendo 3DS. Studion var inställd på en 2023-release, som nu är inställd men eventuellt flyttas till andra plattformar.

Vidare information så som släppdatum och prissättning för vad som kan bli respektive konsols sista spel kommer förhoppningsvis att dyka upp den närmaste tiden. Tills dess håller vi tummarna för och hejar på Dulay och hans ambitioner.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.