Activision förklarar (världs)krig mot fuskare – satsar på nytt anti-fuskprogram

Många gamers har garanterat kommit i kontakt med fuskare under sina spelstunder. Dessa lömska typer är en nagel i ögat som retat gallfeber på communityn som servrar. Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna och visa var skåpet ska stå.

Inför lanseringen av Call of Duty: Vanguard har Activision och utvecklaren Sledgehammer Games utvecklat ett nytt anti-fuskprogram: RICOCHET. I det här paketet kommer fuskare snabbare att identifieras och avstängas vid misstanke om otillåtna metoder. Programmet kommer även samla in information i syfte att förebygga fusk och överträdelser.

RICOCHET är främst avsett att gälla för Call of Duty: Vanguard och Call of Duty: Warzone. Huruvida programmet kommer följa till fler spel från bolagens sida är i skrivande stund oklart.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.