Activision avslöjar zombieläget till Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard är veckor från att släppas. Activision och utvecklaren Sledgehammer Games jobbar för fullt att marknadsföra spelet. Nyligen avtäcktes det klassiska zombieläget som varit en återkommande del i tidigare föregångare.

Call of Duty: Vanguard Zombies utspelar sig i Stalingrad, ett år efter tyskarnas nederlag. En magisk kraft sammankallar själarna av de tyskar som stupat och förvandlat dem till odöda lik för att ta revansch. Då det gäller det att ladda bössorna och mata in skotten för att skicka fienden tillbaka till graven de kom ifrån.

Zombiepaketet ”Der Anfang” kommer ebjuda en massa smått och gott. Varför inte börja med att spana in trailern för att se vad som komma skall?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.