Activision gör spel av filmen Wreck-It Ralph

 

När Disney gör film så kan man vara säker på att det inte långt därefter kommer ett spel med samma namn. Kommande filmen Wreck-It Ralph är inget undantag och idag så meddelade Activision att det är de som fått äran att tolka den animerade filmen som tv-spel. Uppdraget lär nog bli lite enklare än vanligt då Wreck-It Ralph i filmen är huvudperson i ett klassiskt arkadspel. Ralph är en riktig tuffing som tröttnar på att vara elak och bestämmer sig för att bli snäll. Spelet skall ta vid där filmen slutar. Wreck-It Ralph går upp på bio i november och spelet, som släpps till Wii och Nintendos handhållna enheter, lär komma lagom till premiären.

I denna härliga trailer till filmen får vi se Ralph sitta i ett klassiskt terapi-möte med många andra av spelvärldens elakingar.

[youtube id=”btB8tb8fLYM” width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.