Activision gör spel av filmen Wreck-It Ralph

 

När Disney gör film så kan man vara säker på att det inte långt därefter kommer ett spel med samma namn. Kommande filmen Wreck-It Ralph är inget undantag och idag så meddelade Activision att det är de som fått äran att tolka den animerade filmen som tv-spel. Uppdraget lär nog bli lite enklare än vanligt då Wreck-It Ralph i filmen är huvudperson i ett klassiskt arkadspel. Ralph är en riktig tuffing som tröttnar på att vara elak och bestämmer sig för att bli snäll. Spelet skall ta vid där filmen slutar. Wreck-It Ralph går upp på bio i november och spelet, som släpps till Wii och Nintendos handhållna enheter, lär komma lagom till premiären.

I denna härliga trailer till filmen får vi se Ralph sitta i ett klassiskt terapi-möte med många andra av spelvärldens elakingar.

[youtube id=”btB8tb8fLYM” width=”600″ height=”350″]

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.