Alicization Lycoris får uppföljare – Sword Art Online Last Recollection

Är människor och monster förevigt fast i en cirkel av hat och krig, eller kan vännerna skapa fred för att rädda hela Underworld?
Kirito och Eugeo är tillbaka!

Sword Art Online Last Recollection blev utannonserad i skuggan av andra spelnyheter förra november. Därför är jag glad att jag snubblade över trailern på tuben – en av de mycket få positiva sakerna med användardata. Last Recollection är för ovanlighetens skull en direkt uppföljare till Sword Art Online Alicization Lycoris från 2020. I detta äventyr, med originell berättelse som överses av seriens skapare Reki Kawahara, ser Dorothy, en Dark Knight, sträva efter att sluta fred mellan monstren i Dark Territory och människornas rike. Med hoppet om fred beger sig Kirito och hans vänner ut i fiendernas territorium…

Att Sword Art Online Last Recollection är en uppföljare får mig att skutta i extas. Just berättelserna i Underworld är särskilt bra enligt mig och att se en originell berättelse spinna vidare på temat får mig att längta till releasen. I dagsläget har vi inte något specifikt datum, men Bandai Namco siktar på att få ut spelet i år.

Föregångaren, Sword Art Online Alicization Lycoris, hade en problematisk release men blev successivt bättre med tiden. Det är min förväntan att utvecklaren är rustade för att släppa Last Recollection utan buggar och stabilitetsproblemen som plågade Alicization Lycoris.

Sword Art Online Last Recollection släpps 2023 till Playstation 4 och 5, Xbox Series X|S och One, samt till PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.