Sword Art Online Last Recollection – ute nu!

Last Recollection är en ny berättelse i War of the Underworl-berättelsen som pressar kriget till brytpunkten. Sword Art Online Last Recollection är ute idag på PC, Playstation och Xbox.
Kirito och hans vänner ställs inför den svåraste striden hittills.

Grattis isekai-älskare, Sword Art Online Last Recollection är äntligen ute! Utvecklat och publicerat av Bandai Namco i firande av seriens tioårsjubileum, är Last Recollection en helt ny berättelse i War of the Underworld-sagan utvecklat specifikt för det här spelet. Kirito och vänner kämpar för en värld på randen till undergång! Med hans goda hjärta och förmåga att knyta vänskaper och strida tillsammans för vad som är rätt! Sedan hjälper det såklart att han är en god tier på strid.

Spelare kommer kunna ta det av spännande strider där de kan byta mellan sina favoritkaraktärer med ett knapptryck, samordna attacker tillsammans och utföra mäktiga partnerattacker. Lär känna Kiritos vänner, gör sidouppdrag och utforska en virtuell värld. Last Recollection är uppföljaren till Alicization Lycoris och använder samma system i grunden, men kommer säkerligen gå att spela separat.

Ett demo finns ute nu som låter dig testa spelets inledning och där din sparade data överförs till den fullständiga spelet – om du senare väljer att köpa den fullständiga upplevelsen.

Håll utkik på våra kanaler för en recension. Vi har precis loggat och kommer ge spelet en ärlig omgång. Tills dess kan du alltid läsa våra intryck av föregångaren.

Sword Art Online Last Recollection finns ute nu på PC via Steam, Playstation 4 och 5, samt Xbox Series X|S och One.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.