Alltid undrat varför vapnena låter som de gör i Destiny? Se här

Följ med bakom kulisserna och se hur det gick till när Bungie skapade ljuden och musiken till Destiny. Hur vissa ljud framställdes hade jag aldrig kunnat gissa! Att de åkte ut i öknen för att skjuta och spränga saker var självklart, men vem hade trott att de tog ljudupptagningar på plåtslagare?

Bland de fantastiska röstskådespelarna ser (och hör) vi Kristen Potter som drottningen Mara Sov, Nathan Fillion som Cayde-6 och Morla Gorrondona som den helhäftiga Eris Morn och The Hive. Ja just det, Nolan North som Ghost också, men det är inte viktigt längre.

Ännu en vecka utan några nyheter om vad som väntar i vårens kommande uppdatering. Den som väntar på något gott, brukar man säga…

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.