Destinys första raid avklarad efter 14 timmar

Redan efter 14 timmar lyckades PrimeGuard, en klan av seriösa destinyspelare, ta sig igenom Destinys första raid Vault of Glass som släpptes igår kväll. Utvecklarna Bungie gratulerade spelarna via Twitter, men utmanade dem att klara det på svårigheten Hard. Raids är enligt Bungie själva de mest utmanande uppgifterna en spelare kan ta sig an i Destiny och något som inte lämpar sig för alla. Dock är det i raids som den bästa utrustningen finns.

destiny raid twitter

Raids i Destiny är utmaningar för sex spelare och framfarten i raiden sparas i upp till en vecka (tisdag till tisdag). Gruppen måste i så fall bibehålla samma ledare under hela genomspelningen. En vecka kan tyckas vara en lång tid i ett onlinespel där snabba kickar är åtråvärda, men med den svårighet Bungie proklamerar och med en speltid på ca sex timmar, är en vecka kanske vad spelare behöver.

Vad tycker du?

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.