Andra trailern för Pokémon Scarlet och Violet är här!

Tjocka grisar och snygga människor - jag ska fånga er alla!

Den andra trailern för nästa Pokémon-spel är här! Mer behöver jag nog inte säga egentligen. Se både de nya professorerna och de legendariska Pokémon som pryder omslagen i denna nya trailer för det efterlängtade Pokémon Violet och Scarlet!

Min personliga favorit i trailern är lilla grisen Lechonk som får duktigt mycket med skärmtid. Missa du första trailern kan du se den här hos oss!

Så mycket som visas på så lite tid Sitt ner och njut!

Professor Snygg & Professor Het

Just de två nya professorerna verkar internet haft en märklig reaktion på, så som internet ibland har när vissa spelkaraktärer är attraktiva. De nya professorerna heter Sada och Turo och för första gången någonsin har varje version av spelet en egen professor. Vad det mer innebär återstår att se. Det kanske rentav är så att varje version kommer med sin egen story?

Vad som däremot verkar vara bekräftat i den nya trailern är att upp till fyra spelare ska kunna äventyra tillsammans så länge alla har stabilt internet. Spelet beräknas att släppas 18 november, 2022. En fredag till och med! Pokémon Scarlet och Violet verkar lovande om du frågar mig.

I Pokémon Scarlet och Violet är det en snygg professor i varje version.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.