Pokémon Scarlet och Pokémon Violet utannonserade!

Katt! Dino! Anka! Vilken är din favorit?

Under den tidigare omskrivna Pokémon Week presenterade The Pokémon Company International äntligen nästa huvudspel i Pokémon-serien: Pokémon Scarlet och Pokémon Violet!

Till utannonseringen följde det också med en ny trailer. Även om det inte visades upp mycket gameplay under trailern verkar beskrivningen av trailern antyda att spelet ska bli open-world, vilket är ganska likt Pokémon Legends: Arceus.

Lita inte på min åsikt – ta en titt och döm själva om Pokémon Scarlet och Violet är värdiga uppföljare!

Mina spontana reaktioner om Pokémon Scarlet och Violet

Vill ni ha den djupt ingående överanalys av trailern får ni nog söka er annorstädes. Det finns definitivt massvis med videos av den sorten redan nu på Youtube sidan om otaliga reaction-videos.

Den åsikten som jag själv kan lämna ifrån mig är att, återigen, grafiken ser inte ut att vara det bästa som ett superframgångsrikt spelföretag som The Pokémon Company International skulle kunna ha levererat. Men jag är väldigt säker på att det kommer varken hindra alla fans eller mig själv från att njuta av spelet. Det var trots allt så jag resonerade kring Pokémon Brilliant Diamond.

Den andra tanken som slår mig är att det går väldigt snabbt numera. Pokemon Legends: Arceus (läs Daniels fenomenala recension) släpptes för bara en månad sen och Pokémon Scarlet och Violet siktar på att släppas innan 2022 är över. Jag tror det var Shigeru Miyamoto som en gång sa: ”Ett försenat spel är bara försenat för en stund. Ett dåligt spel är dåligt för evigt”. Med andra ord, ibland lönar det sig att låta saker ta sin tid. Men min oro är kanske helt obefogad. Det återstår att se!

Nya Pokémon-starters

Från vänster till höger: Spriagatito, Fuecoco och Quaxley. Vem är din favorit?

Med så lite information om hur spelet egentligen kommer bli är det väl de tre nya Pokémon-starters som vi alla kan glädja oss över mest. Den här gången ser det ut att bli en katt för gräs, en dino* för eld och ännu ett fågeldjur för vatten. De går under namnen Sprigatito (katten), Fuecoco (dinon) och Quaxley (ankan).

Jag gillar dino bäst och kommer blanda ihop gräskatten med Leafeon i all framtid. Ankan ser lite käck ut. Det återstår att se hur deras utvecklingar kommer se ut.

Vill man veta lite mer om dessa Pokémon-starters har Polygon lite extra info som deras höjd, vikt och personlighet etc.

*Fuecoco ska tydligen vara en eld-krokodil enligt Polygon. Hindrar inte mig från att kalla den dino. Fakta är för veklingar!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.