Snabba möss från Roccat – Kain

Med motivationen att skapa en mus med det bästa klicket och den mest precisa kontrollen tog den nya modellen form. Kainserien från Roccat introducerar Titan Click – en ny klickmekanism som ska förstärka precisa och responsiva kontroller. Detta är möjligt via variationer av Omron-switchar och mjukvara som registrerar klicksignalen upp till 16 millisekunder snabbare än andra möss. Detta ger Kain ett övertag och låter spelare vara snabbare än sitt motstånd.

Läs gärna vår recension av Roccat Kain.

PC-spelare kommer få tre modeller av Kainmusen att välja på. Både med sladd och trådlösa. De kommer i färgerna “Ash Black” och “Arctic White”. Priset ligger på 500 kronor för Kain 100 AIMO, samt närmare 700 kronor för den uppgraderade Kain 120 AIMO. Den trådlösa Kain 200 AIMO kommer ge spelare en sladdlösa upplevelse, men kostar dock lite mer – närmare 1000 riksdaler. Dessa modeller är planerade att släppas i september i år. Kain 200 är inte lika specificerad, men planeras komma i höst.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.