Nintendos schema för E3 inkluderar troligtvis Bowser

Vi hoppas Nintendo of Americas nya chef Bowser underhåller oss genom E3 mässan.

E3 närmar sig med stormsteg och Nintendo har redan utannonserat sitt schema – som i ärlighetens namn ser ungefär likadan ut som de senaste årens mässor. Den största skillnaden är att Super Smash Bros. Ultimate World Championchip 2019 tar plats intill Splatoon 2 World Championship 2019. Och det faktum att Reggie inte längre presenterar spektaklet.

Sändningarna och annan information hittar du på Nintendos officiella E3-sida.

Schemat i fullo.

Schemat

Till att börja med har vi turneringarna som går av stapel den 8 och 9 juni. Turneringarna inleds med Splatoon 2 klockan 20:00 den 8 juni följt av Super Smash Bros. Ultimate runt midnatt beroende på när föregående turnering avslutas.

Därefter få vi vänta fram till klockan 18:00 den 11 juni för att se mässans Nintendo Direct. Troligtvis blir det självaste Bowser (Nintendo of Americas nya direktör, inte Super Marios nemesis) som presenterar sändningen med understöd av diverse utvecklare. Har vi tur bidrar Doug Bowser med memematerial för de kommande åren, nu när Reggie inte längre kan.

Direkt efter Direct (haha!) övergår Nintendo till tre dagar med deras Treehouse som ända sedan sedan 2014 varit ett vinnande koncept när det gäller spelpresentationer, intervjuer och allmän glädjespridning.

Att vänta sig

Nintendo har en lång lista av spel på väg till Nintendo Switch och troligtvis ett par till Nintendo 3DS också. Att gå genom var och en i detalj här vore slöseri med tid. Kolla istället våra länkar rörande spelen eller ännu bättre: följ oss under E3 när vi rapporterar de senaste utannonseringarna från Stora N.

I ingen särskild ordning (även om vissa är mer hajpade än andra) kommer här några av spelen vi tror och hoppas kommer visas upp på E3.

10 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.