Äntligen – Final Fantasy VII Remake är nu officiellt ute

Den hett efterlängtade remaken på ett av historiens mest älskade japanska rollspel har nu officiellt släppts.
Midgar i mitt hjärta!

I dag exploderar det äntligen – Final Fantasy VII Remake är ute på Playstation 4 och ger oss ett riktigt bra skäl att hålla oss instängda. Somliga lyckligt lottade gamers (undertecknad inkluderad) fick spelet redan förra veckan och har hunnit ta sig an Shinra och rädda planeten.

Dessvärre kan många behöva vänta tills påsken är över innan deras spel är framme. Av den anledningen har jag valt bort den senaste launch trailern för Final Fantasy VII Remake som enligt somliga innehåller spoilers. Tänka sig! Se den på egen risk.

Final Fantasy VII Remake går däremot att få hem digitalt på direkten.

Fantastiskt

Jag har haft turen att få mitt exemplar tidigt (tack PostNord, men jag förlåter er inte riktigt än) och har fullständigt förälskat mig i spelet. Originalet Final Fantasy VII är tillsammans med Ocarina of Time ett av min barndoms viktigaste upplevelser och sättet Square Enix har gjort om och anpassat Remake får mig att gråta – på ett bra sätt!

Visst finns det saker i Remake som måste diskuteras längre fram, men som remake är det troligtvis ett av årets viktigaste spel. Sov inte på den här, särskilt inte om du är älskar FF7.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.