Bandai Namco ger ut Guilty Gear -Strive- i Europa

Bandai Namco fångar upp ännu ett schysst spel under sitt tak: Guilty Gear -Strive-.
Gör dig skyldig till lite gaming.

Efter stora framgångar med Dragon Ball FighterZ är nu Arc System Works och Bandai Namco överens om att samarbeta med releasen av nästa stora fightingspel: Guilty Gear -Strive- som släpps senare i år till Playstation 4. Det betyder att Bandai Namco ger ut spelet i Sverige – och övriga Europa för den delen.

Vi är glada att utannonsera att distributionen av Guilty Gear -Strive-, nästa stora titel i Guilty Gear-serien, kommer att hanteras av Bandai Namco Entertainment … Jag önskar att detta partnerskap för med sig glädje till fler spelare i Europa och Asien. Vi arbetar hårt med Bandai Namco Entertainment så att fler personer i Europa och Asien ska spela mer Guilty Gear än någonsin tidigare. Vi hoppas att ni ser fram emot det!

-Daisuke Ishiwatari, general director, Guilty gear series

Strive

Guilty Gear -Strive- är nästa stora del i serien och ska höja spelserien till en ny standard i både design och spelmekanik. Det är utvecklat av samma talangfulla människor som prisats för sitt tidigare arbete.

En stängd beta för Guilty Gear -Strive- kommer köra mellan 16:e och 19:e april. Dessvärre är antagningen redan stängd, men det kan hända att ny information blir tillgängligt efteråt. Spelbara karaktärer kommer vara Sol, Ky, Chipp, Axl, Potemkin, May, and den där läbbiga Faust.

Guilty Gear – Strive- släpps sent 2020 på Playstation 4.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.