Milda Mako-roner – spela Final Fantasy VII Remake Demo nu!

Alla hatar måndagar. Men i dag har Square Enix bestämt sig för att bringa lycka då de utan förvarning släpper Final Fantasy VII Remake Demo!

I morse vaknade jag klockan tre på morgonen som det kan hända när man vabbar. Medan sjuklingen sörplar välling till Netflix och jag zombiescrollar på Facebook upptäcker jag att Final Fantasy VII Remake Demo smugit sig över på Playstation Store.

Vilken lycka!

Jag satte Final Fantasy VII Remake Demo på att ladda ner så fort jag fick tillåtelse att stänga av Netflix tillfälligt. Jag föreslår att du gör det samman. Ikväll när ungarna sover (och förhoppningsvis inte vaknar mitt i natten!) ska jag djupdyka nytolkningen av mitt barndomsspel.

10 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.