Vi har tittat närmare på Final Fantasy VII Remake

Vi hälsade på Square Enix och fick en liten inblick i den hypade nyversion av Final Fantasy 7. ”Det här är inte bara en nyversion av Final Fantasy 7 – det är originalversionen i ett ohämmat format, där vi har kunnat göra allt vi ville göra tidigare.” De säger även att det här i princip kan ses som en ny del i serien. Det här är inte bara del 7. Det är 7.2.

Hybridfighting

Du slåss mot fienden i realtid, kan blockera och rulla undan för attacker. Vill du använda specialattacker pausar spelet med en slowmotion som ger känslan av att det inte riktigt pausar. När du kontrollerar fler karaktärer kan du snabbt byta mellan dem med styrkorset, samt låta dem använda förvalda specialattacker med axelknapparna.

Spelet kommer, som bekant, få röstskådespel där spelare kan välja på engelska, japanska, franska och tyska.

Final Fantasy 7 släpps den 3 september.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.