Aonuma och Miyamoto visar upp Zelda Wii U

[youtube id=”SECWlFInyFM” width=”600″ height=”350″]

Vad som kom som en overklig överraskning på årets E3 ser faktiskt ut att bli ett riktigt Zelda-spel. Med vidsträckta och vackra miljöer blir förhoppningsvis Hyrule en plats lika intressant och spännande som Skyrim. Av videon, som visades under The Game Awards 2014 i helgen, kan vi med säkra antaganden gissa att hästen Epona kommer spela en central roll både i förflyttning och strid. Segelduken från The Legend of Zelda: Skyward Sword ser ut att återvända och visst är inte fienderna lika bokoblinerna i The Legend of Zelda: Wind Waker?

Hur som helst håller jag tummarna stenhårt för ett fantastiskt bra Zelda-spel! Ännu är inget releasedatum annonserat, men herrarnas inte så smidiga ledtrådar avslöjade att The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D (som är beräknad till våren 2015) släpps först, följt av Miyamotos Star Fox. Först efter det släpps Zelda till Wii U. Jag hoppas på julen 2015.

Vad tycker ni om videon och ser ni fram emot releasen lika mycket som jag?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.