Årets Trailer 2017 – The Last of Us 2

Vi vet inte mycket om The Last of Us 2. Vi vet inte vart och när spelet utspelar sig. Vi vet inte hur det gick för huvudpersonerna i det första spelet. Många av oss hade hoppats att vi skulle få svar på våra frågor när spelet visades upp under Paris Games Week i november. I stället fick vi se en trailer som klev över så många gränser att den hade totalförbjudits i Sverige om Statens biografbyrå fått sätta saxen i den.

Den är brutal. Så brutal att den ger de flesta som ser den ont i magen. Samtidigt skapar den enormt många frågetecken. Vart är Joel och Ellie? Vem är den stackars flickan och vad har hon gjort för att förtjäna den grymma behandlingen? Kan detta vara den mest lovande trailern i världshistorien? Och lever spelet upp till förväntningarna den skapar? En sak är säker. Filmen fick oss att bli ännu mer nyfikna på The Last of Us 2.

Se årets mest omtalade trailer här nedan. Om du vågar…

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.