Arkadspel invaderar jorden i kommande filmen Pixels

Igår släpptes den första trailern för filmen Pixels, där rymdvarelser tar skepnaden av klassiska arkadspel när de invaderar jorden. Det faller på en grupp osannolika hjältar att stoppa dessa arkadisar och rädda världen.
I dagsläget har SF Bio ännu inte utannonserat filmen för visning i Sverige, men räkna med att det kommer på svenska biografer någon gång efter den amerikanska premiären, som är i sommar.

I huvudrollerna ser vi Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklebot er… Dinklage, Josh Gad och Brian Cox.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.