Dags att återvända till ESO och Tamriel?

Idag släpps PC-versionen av det uppdaterade och prenumerationsfria The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Det är snart ett år sedan onlinerollspelet ursprungligen hade sin knackiga release. Sedan dess har utvecklaren Zenimax jobbat hårt för att jämna ut spelets hårda kanter och idag återföds spelet utan sin prenumeration.

The Elder Scrolls Online (ESO) var ett spel som jag tyckte väldigt mycket om. Jag minns världen som rik och magisk, karaktärerna som minnesvärda och karaktärsutvecklingen som fantasifull. Jag minns också att end game var otroligt jäkla segt och otillfredsställande.

Nu har ESO genomgått många förändringar till det bättre. Bland annat har ett rättssystem implementerats, karaktärsutvecklingen på högre nivåer omarbetats och dagliga sysselsättningar inrättats. Det är hög tid att åter igen besöka Tamriel.

Vem är med mig?

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited finns ute nu på PC och släpps den 9 juni även på Playstation 4 och Xbox One.

* För att förtydliga, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitet har en så kallad buy to play-modell vilket betyder att spelaren köper spelet och spelar det sedan utan prenumeration. Prenumerationsmöjlighet finns för dem som vill erhålla förmånliga erbjudanden. Spelare som redan har ett registrerat spel men inte någon prenumeration kan uppdatera spelet och sedan spela gratis.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

1 Kommentar

  1. Twilight Zone! Silvermannen! en enda butik som tror någon vill köpa Tamriel Unlimited PC på skiva i Sverige, Media Markt och där är det 7-10 dagar väntetid, alltså jag menar inte att alla butiker har slut på spelet, dom har det helt enkelt inte i sitt sortiment, utländska butiker har spelet, synd för nu blir det WoW för mig igen. aa så kan det gå när man bor i ett jävla matrix helvete med ett par snorunge demoner.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.