Max Horttanainen är Sveroks nya ordförande

Max Horttanainen

Efter flera år idéelt engagemang inom spelhobbyn så tar Max Horttanainen, över som förbundsordförande i spelhobbyförbundet Sverok. 24-åringen från Göteborg har stor erfarenhet från civilsamhället och spelhobbyn.

–  Det är en väldigt spännande tid. Föreningslivet behövs nu mer än någonsin och Sverok spelar en viktig roll där. Jag är hedrad att ha fått Sveroks medlemmars förtroende och ser fram emot att leda förbundet under 2021, säger Max Horttanainen i ett pressmeddelande.

Max har de senaste årent suttit som vice ordförande i Sveroks förbundsstyrelse och har tidigare varit ordförande i Sveroks Västs distriktsstyrelse. Han bär även med sig erfarenhet från ordförandeskapet för Svenska E-sportförbundet. Max har dessutom varit med och grundat föreningen Pink Orange (numera Göteborg E-sport) där de aktivt arbetar med att tillgängliggöra gaming och e-sporten.

– Det som jag tycker är fantastiskt med Sverok och just varför jag brinner för vårt förbund är vår förmåga att engagera och skapa plattformar för unga och nördar att verka på. Jag vill att vi ska ta vara på det samtidigt som vi hittar nya vägar och sätt att engagera ännu fler.

1 Kommentar

  1. Läste GP debatt idag.
    Så fel, skatt skall finasiera skola vård omsorg och viktiga samhällsfuktioner. Resten finansieras på frivilligbasis, inte via skatt. Du debatterar i egen sak, inte allmännyttan. Värt att ta i beaktande

    Hälsar Martin

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.