ArmA 3 rullar ut den 12 september

Häromdagen avslöjade Bohemia Interactive att deras nya taktiska krigsspel ArmA 3 kommer släppas den 12 september. Återigen kommer man kunna springa omkring och leka krig över extremt stora områden, och ett av exemplen på detta är banan Altis som kommer vara ungefär 270 km² till ytan.

Det verkar dock som att Bohemia vill testa spelares tålamod genom att inte göra hela singleplayer kampanjen tillgänglig out-of-the-box när man startar spelet. Istället kommer man kunna ladda ned tre episoder för kampanjen som kommer att släppas en i taget under månaderna som följer efter släppet. De kommer lyckligtvis att vara helt gratis.

För den som verkligen sitter som på nålar kan jag glädja dig med att man kommer  kunna följa den officiella nedräkningen till ArmA 3-släppet via Twitch.tv där en öppen livestream kommer hållas.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.