Power-Grid ger dig kontroll över din PC i mobilen

Föreställ dig att kunna koppla upp dig till datorn med mobilen via WiFi och använda mobilen som en sekundär skärm för spel eller som en fullt anpassningsbar fjärrkontroll att styra datorn med. Detta är ”Power-Grid”, den nya smartphone appen från ROCCAT Studios som tidigare har utvecklat Kone spelmusen och en serie mekaniska tangentbord vid namn Ryos.

ROCCAT kommer visa upp sina senaste prylar såväl som Power-Grid under Game Developer’s Conference i Cologne senare i augusti, för att ge utvecklare en inblick i hur spelande till datorer kommer se ut i framtiden. Grundare och VD för ROCCAT, René Korte, säger följande:

”PC spelande har förändrats över de senaste åren, och kommer fortsätta göra det. Men det innebär inte att vi måste skapa en revolution var tredje månat. På ROCCAT tror vi på teknologisk utveckling – och Power-Grid är en av våra svar på PC-spelandets utveckling.”

Appen kommer vara helt gratis och även om den kommer ha fördel när den kombineras med andra produkter från ROCCAT så kommer den fortfarande vara kompatibel med alla datorer. Läs mer om Power-Grid här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.