Assassin’s Creed 3 Boston walkthrough video

[youtube id=”bNgh5WiMbBM” width=”600″ height=”350″]

Assassin’s Creed 3 fortsätter att överraska positivt med sin detaljrikedom och nya spelmöjligheter. I den här walkthrough videon visas gameplay upp från den amerikanska staden Boston, med fokus på hur man kan gömma sig i buskage för att kunna röra sig samtidigt, döda fiender på olika taktiska sätt för att nå ett visst mål samt hur mycket arbete som har lagts ner i hur civilpersoner och folkmassor beter sig.

Men just för att stort fokus har lagts ner på realismen i spelet så sticker det ändå ut ganska rejält när Altaïr slår sönder ett hänglås med blotta knogarna, och AI:n i fiender verkar lämna en hel del att önska liksom i de tidigare spelen. De ser ut och beter sig stelt och plumpt utan tecken på omdöme eller sunt förnuft – men det kanske inte är viktigt. Höjdpunkten, enligt mig, är miljöerna och det visuella som är en betydlig förbättring från föregångarna. Smutset vimlar upp i folkminglet, stadsbor har fler sysslor och reagerar på fler sätt till specifika situationer, miljöerna är mer varierade och allmänt trovärdiga.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.