Trent Reznor gör musiken till Call of Duty: Black Ops II

Känner du verkligen inte till Trent Reznor? Snubben som skrev musiken till The Girl With The Dragon Tattoo och vann en Oscar för musiken till The Social Nework? Snuben som är frontman i rockbandet Nine Inch Nails? Nåja, allt man behöver veta är att han är en väldigt kompetent musiker och kompositör som kommer att jobba med soundtracket till nästa installation i Call of Duty-serien, Black Ops II.

Reznor har tidigare arbetat med musiken i Quake och Doom 3 så chansen är stor att man som gammal spelveteran redan har hört hans musik. I det här fallet vill han fokusera på ett rockigt, tungt soundtrack då Black Ops II kommer utspela sig under andra världskriget. Temalåten har redan komponerats och Reznor säger att han länge har velat arbeta med just Call of Duty på grund av den höga utvecklingskvalitén och till synes obegränsade budgeten.

Via: RollingStone Music

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.