Följ

Att hitta Xur i Destiny 2 är inte så svårt, trots allt.

I Destiny kunde Xur dyka upp lite här och där i de olika social spaces som fanns. Det var roligt att leta efter honom, men då appar och internet gav oss facit från start slutade spelare att leta och blev bekväma istället. Tyvärr kan inte Bungie styra internet, men de har tagit tillvara på hanteringen av den tentakelförsedda agenten från De Nio.

I Destiny 2 behöver du bara ta en titt på kartorna för att se var han befinner sig och det är inte svårt att hitta honom, tvärtom – det är lika lätt som roligt. Trots den fantastiska motsägelsen som detta bidrar med så tänker jag visa er var han är den här gången, men enbart för att visa er hur lätt det är att faktiskt hitta honom.

Mitt första tanke om honom är (förutom “det var länge sen!”) att priserna på hans exotiska föremål är alldeles för billiga. Nu har jag förvisso spelat Destiny 2 ganska flitigt, med runt 70 timmar under bältet, tillsammans med nästan 600 legendary shards, som är valutan han använder. Om vi ser det till vad du kan tjäna ihop på en vecka så är 23 shards inte mycket alls. Just nu har han fyra föremål till försäljning och du kan skopa upp allt med ynka 92 shards. Vad detta betyder är att det kommer, precis som i Destiny, bli en inflation av exotiska föremål, såvida de inte har utökat utbudet femdubbelt. Det kommer inte kännas som exotiska föremål, utan bara de där gula grejerna du ska fylla ut din samling med.

Jag återkommer med vad jag gillar och inte gillar i Destiny 2 om ett tag och då kommer jag prata mer om det här. Under tiden kan ni köpa all exotisk utrustning och låstas att det är Pokémon istället. Gotta catch ’em all och allt det där.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.