Öppna plånboken – Destiny 2 får Mass Effect-rustningar och föremål

Commander Shepard, Liara och Garrus kommer till Destiny 2. Typ.

Den senaste tiden har Bungie verkligen satsat stort på samarbeten med andra studios för produktionen och försäljningen av tematiska rustningar och föremål i Destiny 2. EA och BioWare är den senaste och introducerar Mass Effect i Bungies looter shooter.

Den 13 februari 2024 kommer en serie föremål och kosmetiska rustningar till Destinys kiosk Eververse. Dessa inkluderar en Commander Shepard N7 rustning för Titans, en Garrus Vakarian rustning för Hunters och en Liara T’soni Shadow Broker rustning till Warlocks. Dessutom kommer det finnas en emote och finisher att köpa loss som också är inspirerade av Mass Effect. Rustningarna går traditionellt för 2000 Silver (cirka 209SEK) medan finisher och emote får på 1200 Silver.

Bungie lever lite på nåder av fans och har gjort det smarta draget att den här gången erbjuda kampanjens ship, sparrow och ghost shell utan extra kostnad. Spelare måste innan kampanjens slut (troligtvis upp till releasen av The Final Shape den 4 juni) gå in i Eververse och ta emot Alliance Requisition Bundle. Paketet ger tillgång till Enhanced Defense Ghost Shell, Alliance Scout Frigate-ship och Alliance Drop Ship-sparrow.

Blir det Super Mario Bros. härnäst?

Tidigare säsonger i Destiny 2 har vi sett samarbeten med Assassin’s Creed, Horizon Zero Dawn, The Witcher, God of War och Fortnite. Förutom samarbetet med Epics Fortnite (som gick att få via Destiny 2:s kostnadsfria resurs Bright Dust) har samtliga samarbeten inneburit attraktiva rustningar för 200SEK. Fans av Destiny och gamers generellt har visat sig vara en köpglad demografi för dessa typer av kampanjer har blivit ett förutsägbart inslag i spelets säsonger.

Bungie har länge misstänkts ha ekonomiska problem. Dessutom har de varit transparenta med att föremålen som säljs på Eververse, gör det möjligt för Bungie att göra underhållande uppdrag och satsa på engagerande content. Så det är inte konstigt att de gör konsistenta satsningar till spelets kiosk. Men problematiken uppstår när Bungie förlorar sitt goda anseende som företag, samtidigt som de fortsätter att ”förvänta” sig att spelare pungar ut för dyra föremål när grundspelet lider av fundamentala problem.

Det är klart spelare kommer vara griniga då. Hade vi däremot fått rustningarna gratis, ja då hade troligtvis hamnat i fans goda anseende igen.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.