Ratta in Destiny 2: The Final Shape Showcare nästa tisdag

Nästa vecka vankas det Destiny-hajp när Bungie avslöjar nästa stora expansion The Final Shape. Men det är inte fel att känna generell hajp efter Joe Blackburns utläggning igår.

Nästa tisdag, den 22 augusti klockan 18:00, kommer Bungie att gå ut i etern med en förinspelad sändning av avtäckandet av Destiny 2: The Final Shape! Detta är den sista planerade expansionen för Destiny 2 och kommer att avsluta berättelsen mellan Ljuset och Mörkret som startade med Destiny 2014. Sändningen blir en bombastisk presentation av äventyret som väntar med utannonseringar av spelmekaniska nyheter. Utöver det får vi se vad nästa säsong handlar om, som sparkar igång samma kväll, och vilken av spelets äldre raider som återkommer.

Destiny 2: The Final Shape Showcase sänds på Bungies sociala kanaler, Twitch, tiktok och Youtube.
Sändningen börjar klockan 18:00, tisdag 22 augusti.

Fans som vill ha lite mer matnyttig information än presentationen bör sitta kvar och se på eftersändningen. Då kommer bland annat Joe Blackburn, game director på Destiny 2, att svara på frågor och berätta om systemen som kommer i The Final Shape. Bungie kommer dessutom att prata lite om vad spelare kan förvänta sig av spelets kommande år, samt hur säsonger förändras efter The Final Shape.

Kom dessutom ihåg att länka ditt Destinykonto med Twitch för möjligheten att få sändningens unika Twitch Drop, en emblem!

Joe Blackburn rätar upp skeppet

Joe Blackburn, den sympatiske ledaren för Destiny 2, gick igår ut på Twitter (eller vad det nu heter) för att prata om några förändringar till utvecklingen av spelet. I en mer personlig och oredigerad video presenterade han vad Bungie kommer att göra för att tillgodose sina spelare och förhoppningsvis vinna tillbaka deras gunst.

Bungie har de senaste veckorna blivit hårt kritiserade för hur de bedriver och utvecklar Destiny 2. Allt från mikrotransaktioner till spelmekanik och utvecklingsprioriteringar har ifrågasatts. En väldigt het potatis är spelets PvP som inte sett ordentlig kärlek på flera år.

Är du en aktiv spelare och fan av Destiny 2 rekommenderar jag att du ser på hans klipp. Jag tror på det Joe säger, men jag hoppas studion lyckas infria alla löften. Och framförallt hoppas jag att detta bara är början på alla förbättringar Bungie gör.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.