Bandai Namco avslöjar Naruto to Boruto: Shinobi Strikers

Ultimate Ninja Storm-serien må vara över, men det betyder inte att Bandai Namco har slutat att skapa Naruto-spel! Nu har de avslöjat Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Inte helt förvånande är det ett fightingspel och det är tänkt att släppas till PS4, Xbox One och Steam.

Spelet kommer att ha en ny  grafikstil och många karaktärer från den populära mangan kommer att dyka upp. Striderna utspelar sig i stora miljöer där du har friheten att springa runt hur du vill och det ska gå att spela 4 mot 4, alltså totalt upp till åtta stycken spelare samtidigt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.