Naruto to Boruto: Shinobi Striker gratis på PlayStation Plus 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker som sedan en kortare tid är ett av gratisspelen på PlayStation Plus inledde i dagarna sin femte säsong med pass. I och med detta lanseras också Madara Uchiha som den första av fem nya karaktärer som följer med säsongspass fem.

Trailer för season pass 5

Den som väljer att skaffa season pass får förutom sagda Uchiha (som även kan köpas separat) en hel del kosmetik i form av ett paket, samt tillgång till den hemliga tekniken Rasengan unison.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker finns tillgängligt för PlayStation 4, Xbox One and PC. Spelet är även kompatibelt med PlayStation 5 and Xbox Series X|S.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.