Naruto to Boruto: Shinobi Striker får en stängd beta på PS4

För ett tag sedan avslöjades ett nytt Naruto-spel. Det heter Naruto to Boruto: Shinobi Striker och är inte helt oväntat ett fightingspel med fartfyllda 4-mot-4-strider i stora 3D-miljöer.

Nu kommer den stängda betan till PS4! Fram tills den 8:e December kan du anmäla ditt intresse och kanske är det just du som får chansen att provspela Naruto to Boruto: Shinobi Striker. De som spelat betan får tillgång till spelets karaktärsskapare och kommer därmed kunna skapa och spela sin egna ninja! Du kan anmäla ditt intresse för betan här.

Om du får tillgång till betan kan det vara bra att veta att den bara kommer vara öppen i vissa sessioner under 15:e-17:e December. För oss i Europa är tiderna som följer:

15:e December: 21:00-00:00

16:e December: 10:00-13:00 och 18:00-21:00

17:e December: 02:00-05:00

Naruto to Boruto: Shinobi Striker har ännu inget datum och är under utveckling till PS4, Xbox One och Steam.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.